hits

Travle tider....;-)

Beklager at det er litt dårlig med blogging nå. Men årsaken er delt, både at det er travelt nå før jul og det at bloggen nå er ute hos folk som egentlig ikke bruker den til inspirasjon og som er i samme situasjon. Nå er den der ute blant folk som bare er nysgjerrig, som egentlig ikke trenger å vite om vår situasjon. Så det er ikke lenger så moro å blogge som det var. Det VAR en personlig blogg, jeg la ut litt av sjela mi her. Og det er ikke så gøy lenger, når man vet at det blir snakket om på bygda. 

Men på onsdag var jeg i Gøteborg som dere vet. 4 timer på toget ned og 4 timer hjem igjen. Jeg måtte opp kl 05 på morgenen og var ikke hjemme igjen før 22:30  . Så det ble en slitsom tur. Selv om det var et stort kjøpesenter rett ved togstasjonen var det ganske slitsomt å gå der i mange timer. 2 1/2 time før avtalen og 3 1/2 time etterpå før toget gikk hjem. 

Når jeg skulle finne klinikken, var det storm i kasta og regnet vannrett. Jeg måtte inn på kjøpesenteret å kjøpe en paraply. Det tok akkurat 30 sek før 4 spiler røyk (skikkelig bra paraply...not). Jeg slang meg inn i en taxi for jeg skjønte at jeg kom til å bli katteblaut før jeg var fremme. Men han nektet å kjøtre meg da det var for kort. Han mente det kom til å koste 200,-. Så da var det ut igjen. Innen jeg fant frem var jeg søkka blaut. Men ble tatt godt imot på Barnmorskehuset. Hun startet med en ultralyd. Den lengste ultralyden ever, men det var veldig betryggende. Fordi hun sjekket absolutt alt. Og hun fant ingenting galt. Hun trodde ikke det kom til å komme noe negativt ut av blodprøven. Hun håpte at de ville finne nok DNA denne gangen. Vi får svar på tirsdag. Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å gå ut med kjønn hvis de finner det ut. Nettopp fordi altfor mange "kjente" er innom bloggen. 

Når jeg kom tilbake til kjøpesenteret måtte jeg kjøpe nye sko og sokker. Det skvulpet når jeg gikk og jeg kunne ikke gå slik i så mange timer. Men sko får man jo ikke for mye av he he ;-D

Jeg er nå i uke 14 (13+3). Men jeg er ikke rolig ennå. Jeg tenker konstant på om det er liv, og det er litt slitsomt. 

Jeg ble ferdig med julegaver i dag. Så nå skal jeg gjøre huset klart til juleselskap på lille julaften. 

5 kommentarer

Fertilitetsturisten

17.12.2017 kl.23:21

Den togturen hørtes skikkelig slitsom ut, men bra de i alle fall gav deg god valuta for pengene! Hvordan er formen?

Eggdonasjon i siste sving

17.12.2017 kl.23:27

Fertilitetsturisten: Formen er mye bedre nå ;-) men sliter jo fortsatt med den forbanna hodepinen men kvalmen har reist sin vei ;) til tider MYE halsbrann men energien er tilbake til godt gammelt slag ;-)

Glad mamma

18.12.2017 kl.00:06

Jeg forstår godt at du ikke ønsker å blogge så åpenhjertelig som tidligere, ettersom det er mange nyskjerrige her som ikke burde visst at det var deg. Godt å høre at det gikk fint i Gøteborg, dette kommer til å gå fint 😊 Du får legge ut kjønnet på fb gruppen da vet du 😉

Ida

19.12.2017 kl.12:35

Kommer du til å "stå frem" med hvem du er eller tenker du å være anonym ? Ikke ment spydig altså ;)

Eggdonasjon i siste sving

19.12.2017 kl.12:55

Ida: Ikke slik det ligger an nå. Men det kan forandre seg. Spørs hvordan det går videre ;) Snart vet vel «alle» hvem jeg er uansett ;)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv