hits

Ingen svar på B-prøven, togtur til Gøteborg i morgen.

Formen min er kjempegod akkurat i dag. Har gått 7 km med tung sekk og det gikk fint ;-) Har begynt å få igjen litt energi. Har til og med vasket opp rett etter middag 2 dager på rad...den har stått i opptil 2 dager lenge nå. Så deilig å være litt tilbake i vanlig form. 

Telefonen fra Barnmorskehuset i dag ga svaret jeg trodde, ingen DNA i B-prøven heller. Så i morgen tidlig tar jeg toget til Gøteborg for ny test. Toget går kl 07, toget hjem igjen går ikke før kl 18, så det blir mange timer i Gøteborg. Kunne vært en ypperlig mulighet til juleshopping, men shopping er ikke akkurat morsomt nå. Kan jo ikke kjøpe noe til meg selv. Men jeg får kose meg med god mat og drikke ;-) 

Håper neste prøve vil gi oss svaret vi håper på, selv om vi vet at det står bra til ;-)

5 kommentarer

Rubia

14.12.2017 kl.22:01

Hvordan gikk det i dag? Må du vente lenge på svar? Hvordan kan det være for lite DNA? Er ikke dette en blodprøve?

Eggdonasjon i siste sving

17.12.2017 kl.20:59

Rubia: Det gikk bra ;-) Får svar på tirsdag. Noen ganger kan det være litt tidlig, og det øker med DNA i blodet uke for uke.Det kan også være litt mindre ved ED. Jo det er en blodprøve ;-)

Veggie

16.12.2017 kl.22:13

Lykke til! Vær forsiktig med å bære så mye tungt da. Klemmer

Rubia

17.12.2017 kl.21:14

Ja det lurte jeg og på. Er det fritt fram for all fysisk aktivitet og tunge løft etter 12 uker?

Eggdonasjon i siste sving

17.12.2017 kl.21:35

Rubia: Jeg fikk jo beskjed om å være i sparebluss modus i hele 1.trimester. Men nå kan jeg trene, men ikke så jeg blir utmattet. Jeg skal ikke løfte så tungt, og ikke drive sport med mye vridning, eller kampsport. Jeg har akkurat kommet i gang med å gå. Går ganske lange turer og det er kjempedeilig ;-) Hadde jeg vært lettere, hadde jeg sikkert forsøkt meg på en løpetur men tror jeg skal holde meg til gåing jeg nå ;-)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv