hits

DNA og 1.jordmorbesøk

Yngstemann besto førerprøven i går så i dag er mor uten bil. Så når jeg hadde jordmortime måtte jeg gå opp og ned til Fetsund. Det var tungt hjem igjen da det er bratt hele veien hjem. Men med litt pauser gikk det fint. 

Jordmor var kjempe alreit. Jeg var redd for at det ville bli spørsmål ang alderen min men det var ikke noe tema. Hun spurte om alt mellom himmel og jord. Jeg husket det meste. Jeg hadde glemt urinprøve så den måtte jeg ta. Jeg måtte også ta MRSA test. Fordi jeg har vært på sykehus i utlandet. Den består av vattpinne i nesa, halsen og område mellom tissen og anus. Den siste fikk jeg gjøre selv gudskjelov. Jeg må til AHUS for flere blodprøver også. Hun søker meg inn til fødeplass på AHUS. Jeg skulle egentlig ikke til henne før i uke 24, men siden jeg er veldig engstelig fikk jeg time om 4 uker. 

NIPT test svaret kom i dag, eller dvs det var for lite DNA i den ene prøven. Så da må de kjøre prøve nr 2. Jeg tror jo ikke det er mer DNA i den. Så da må jeg ned til Gøteborg for ny prøve neste uke. Jeg kommer til å ta toget fra Oslo. Det tar 3t og 40 min. Det blir litt ventetid før toget tilbake men det går bra. Jeg får tusle litt rundt. Så da fikk vi heller ikke vite kjønn. 

Håper jeg rekker å få DUO testen før det er for sent. 

4 kommentarer

B

05.12.2017 kl.21:39

Hei. Vil bare dele min erfaring. Før et år tok jeg NIPT test tre ganger uten suksess.:( Altfor lite DNA selv om den siste tok jeg allerede i uke 21. Ja, det var mye stress, liker ikke å minnes det. Men alt bra nå, ei liten og FRISK jente åler rundt som bare det. :-) Lykke til. Krysser fingrene og håper du får en fin og frisk baby

Eggdonasjon i siste sving

05.12.2017 kl.21:50

B: Ja det er det jeg er redd for. At neste tur blir uten helle det også. Fikk du tilbake pengene??

Veggie

06.12.2017 kl.15:24

Hei! Så kjedelig. Håper de får nok DNA andre gangen da. Er jo ikke billig sånn test.

B

07.12.2017 kl.11:15

Ja. Jeg fikk pengene tilbake (det var ca 400 eur, hvis jeg minnes riktig). Men jeg tok NIPT test i Latvia.

Min lege sa at "sånn er det bare" - noen kvinner har for lite DNA, uten at det betyr at det er noe galt med babyen.

Lukke til med DUO test og neste tur til Sverige :-)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv