hits

Gøteborg og NIPT test

Vi reiste opp og ned på samme dag. Barnmorskehuset ligger i sentrum av Gøteborg. Det var på en mandag, og det rare var at nesten alt av restauranter var stengt denne dagen. Men vi fikk en liten pizza bit på ei sjappe der nede. Litt "grandis preg" men greit nok. 

Vi traff ei veldig søt jordmor. De hadde så mange kunder fra Norge at de hadde laget brosjyrer på norsk. Da må det jo være en del som reiser dit. Men veldig deilig at det ikke var noen fordommer mot min alder osv, jeg ligger nok i øvre sjikt av kunder de har. Ultralyden gikk kjempefint, vi fikk se en liten tass som vinket til oss. Sambo var så nervøs at han ikke orket å se på først. Men han ble betrygget når han så den beveget på seg. 

Hun gikk gjennom hvilke tester det var mulig å utføre. Vi valgte å teste for kjønn, trisomi 13,18,21 og kjønnskromosomer Aneuploidy panel. Det var jo liten sjans for det siste, men det var til samme pris så vi tenkte hvorfor ikke. 

Nå finnes det utrolig mange syndromer man kan få men man kan ikke teste for alle. Man må bare håpe på at barnet er friskt og raskt.

På vei gjennom Rakkestad, kom vi forbi en stor hamburger sjappe. Og super preggo (les meg) ble ellevilt glad da hun så skiltet "Verdens beste potetmos", jeg bare elsker potitt for tida ha ha ;-) Sambo mente jeg var enkel å glede he he ;-) 

Vi stoppet et par ganger på vei hjem. Kjøpte litt vin til "Julehygge i Nissehuset" som vi har for våre venner lille juaften. Det gleder jeg meg til ;-) Det blir enkel tapas og godt drikke. Og selvsagt gløgg ;-P

Vi var på reisefot i 12 timer, så vi var ganske kjørt når vi kom hjem. Jeg hadde vært superkvalm hele dagen så jeg var også ganske sliten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv