hits

Ultralyden ble flyttet til i morgen

Dr. Huseby kunne ikke ta timen i dag da han jobbet på et annet sykehus lenger unna. Så det blir i morgen. 

I mens sitter jeg å hører ringeklokka dure i et sett. Mange unger på døra for å få godterier. Det synes jeg er veldig trivelig. Så trivelig at jeg blir sentimental og holder på å begynne å grine når jeg ser alle de flotta unga. Jeg er jo vanvittig lettrørt fra før, og nå med så mye hormoner sitter tårene løst både for triste og morsomme ting. Jeg hadde planer om å kle meg ut selv, men formen var ganske laber så det utgikk. 

Jeg har en del murringer i livmor. Jeg synes ikke jeg har hatt det så sent og så mye. Så fort jeg beveger meg blir det vondt med en gang. Om det er et godt eller dårlig tegn vet jeg ikke. Jeg er mildt sagt nervøs for timen i morgen. 

Men for å få timene til å gå har jeg begynt å se en serie. Jeg er jo ikke så fan av å se på serier. Men nå kjeder jeg meg såpass at jeg må finne på noe. 

The handmaids tale, en litt dyster serie med damer som blir tatt til fange og gjort til fødemaskiner...

Jeg er jo innom FB hvert kvarter cirka hele dagen. Og du vet du har vært for mye på FB når du leser papiravisen og leter etter likerknappen....he he

Jeg lover å oppdatere dere i morgen. Men etter ultralydtimen (hvis det er gode nyheter) skal jeg til Frøyaklinikken så det blir ikke før utpå ettermiddagen. 

6 kommentarer

Onskemamma.blogg.no

31.10.2017 kl.21:16

Du får legge deg tidlig slik at morgendagen kommer raskere. Lykke til i morgen :)

Eggdonasjon i siste sving

31.10.2017 kl.21:50

Onskemamma.blogg.no: Ja skulle gjerne det men må ta medisin kl 23 ;) Hver 8.time vettu ;-)

Rubia

31.10.2017 kl.22:20

Lykke til i morgen. Jeg tenker det går bare fint jeg. Klem.

Cecilie kristiansen

31.10.2017 kl.22:55

Masse lykke til i morgen <3

Mammatil3

01.11.2017 kl.00:30

Masse lykke tilgi morra! Tenker på deg! ❤️

Oppil

01.11.2017 kl.01:24

Lykke til i morgen 😊

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv