hits

Den sure kløe....

Nå kommer reaksjonen på progesteron sprøytene. Huden er rød og klør som et hel.....  Jeg vet at man får beskjed fra klinikken å legge på vodkaomslag!! Jeg har ikke turt det ennå, ikke har jeg noe vodka heller egentlig. Men har bestemt meg for å holde ut fordi det er så viktig. 

Det ser ikke bra ut. Huden er helt sprengt og det er små kuler under huden. Jeg skal sende en mail til klinikken bare for å sikre meg at jeg kan fortsette hvis jeg holder ut kløen. 

Det tok jo litt tid før det brøt ut og jeg har fortsatt mange dager igjen. Helt til 7 desember faktisk. Men først er det ultralyd på tirsdag. 

I morgen skal vi ta med de gamle til Charlottenberg på svenskehandel. De maser om en tur hver høst. Og vi har fryktelig mye boks pant som må leveres inn. Så det passer egentlig bra. Så får vi kjøpt inn litt godteri til halloween. 

Ellers er jeg sulten absolutt hele tiden. Jeg kommer garantert til å bikke 100 kg. Huden er i ferd med å sprekke allerede. Jeg føler meg som ei hardstappa pølse og er bare i uke 7 (6+1). Litt krise at jeg ikke kan trene noe. Det pga av jeg ikke skal forbrenne hormonene jeg tar. Kroppen produserer ikke dette selv ennå så jeg må være forsiktig. For nå bare dette gå. Jeg vil ha tilbake kroppen min igjen. 

Ellers har hodepinen kommet tilbake. Jeg fikk en ukes pause. Jeg trodde det skulle gi seg nå men dessverre kom det tilbake igjen. 

I dag har jeg ikke bil, den er på service. Det blir kjempedyrt men nå bare måtte jeg. Håper den blir bedre å kjøre med nye bremser, nye filtre, nytt speil, nytt lys og masse annet. Dette er jo en gammel holk av en bil, så begynner å dra seg på mange feil. Men nå blir det ryddet opp litt hvertfall ;-)

 

 

11 kommentarer

Hanna

27.10.2017 kl.10:52

Det så ikke godt ut!!! Skal ikke du på ul i dag...?

Eggdonasjon i siste sving

27.10.2017 kl.10:58

Hanna: Jeg juksa...fikk time på Ahus på tirsdag denne uken;) der var det litt tidlig å se hjertet ennå :)

27.10.2017 kl.10:59

Ååå så du byttet den timen med den i dag?? Trodde du skulle ha begge. Når blir neste da?

Eggdonasjon i siste sving

27.10.2017 kl.11:33

Anonym: Ja for da sparte jeg 1000 kr. Og neste blir på tirsdag ;)

Glad mamma

27.10.2017 kl.12:09

Usj, det ser ikke så godt ut. Men du må jo holde ut på et vis, for som du sier er det viktig. Du kan ikke stikke annet sted da slik at områdene som er rødt og klumpete får hvilt seg litt. ?

Eggdonasjon i siste sving

27.10.2017 kl.12:31

Glad mamma: Da blir det i låret og det anbefaler de ikke da dette er mye vondere både å sette og etterpå... så har ikke så lyst til det. Men skal prøve litt bedøvende krem på i dag så får vi se :)

Cecilie kristiansen

27.10.2017 kl.13:28

Å det så skikkelig ubehagelig ut. Håper det ikke blir værre <3

27.10.2017 kl.17:04

Jeg fikk noe av det samme utslettet. Det viste seg at årsaken var at sambo klemte sammen huden når han satte sprøyta, hvilket gjør at væsken blir liggende for langt oppi huden. Huden skal draes ut der sprøyta blir satt. Kan det ha noe med det å gjøre tro?

Eggdonasjon i siste sving

27.10.2017 kl.17:11

Anonym: Nei han drar huden fra hverandre. Men det begynte vi med for noen dager siden. Kanskje vi ikke skal gjøre noen ting med huden?? Bare stikke uten å dra??

27.10.2017 kl.21:08

Jeg ville kanskje forsøkt det. Og ikke la den antibakterielle paden ligge på området etter at sprøyten er dratt ut. Bare wipe over. Det ordnet seg hvertfall for meg etterhvert, selv om jeg i begynnelsen også hadde klumper, kløe og utslettt

Eggdonasjon i siste sving

27.10.2017 kl.21:25

Anonym: Nå fikk jeg beskjed fra klinkken at jeg skulle stoppe med sprøytene og ta crinone 3 ganger om dagen i stedet. Men nå har jeg ikke tatt crinone mer enn en gang før i dag så lurer på om jeg skal ta sprøyten i dag og ta 3 x crinone i morgen. Det er jo mer progesteron i crinine egentlig. Den inneholder 90 mg, mens sprøyta inneholder 50 mg. Men crinone er kanskje noe senere med opptaket i kroppen hvis jeg har forstått det riktig.

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv