hits

Sjekk hos Dr. Huseby

I går begynte jeg å spraye med Suprecur 4 ganger om dagen. Dette er en spray som skal nedregulere systemet mitt til kunstig overgangsalder. Dette medfører svettetokter og mye frustrasjon (les sinne)...;-P

I dag var vi på Ahus hos Dr. Huseby, verdens hyggeligste lege/gynekolog. Alt var i skjønneste orden, tykk og fin slimhinne, 3-4 egg på hver eggstokk. Han mente vi skulle klare å får ut flere egg denne gangen. Dette blir spennende ;-)

Vi skal tilbake å sjekke eggene 20. aug, håper de da er store og fine slik at vi igjen kan ta sjøveien til Århus. 

Dr Huseby skulle sykle Grenserittet til helgen og ønsker ham lykke til med det, vi skulle også vært på mange ritt i august en siden sambo har brukket kragebeinet under trening så utgår alle slike aktiviteter.

Vi nyter ferie og late dager så lenge ;-)

3 kommentarer

julieeannaa.blogg.no

28.07.2015 kl.23:21

Kjempe fin blogg! Håper sommeren blir super fin! Kanskje du vil ta en tur innom bloggen min også ? :)

Astrid

31.07.2015 kl.09:24

Så spennende! Dette høres veldig lovende ut - håper det går bra!!! Det er fint å ha en hyggelig lege å "støtte seg på". Vi har vært hos to ulike, og det har vært VELDIG forskjellig hvordan de har sett på saken. Han ene fokuserte omtrent utelukkende på min alder og snakket om at når eggene mine var sååååå gamle så var det null vits i å gjøre IVF i det hele tatt med egne egg, mens han andre har sendt meg til ulike tester og ser på resultatene der og også på mannens sædprøvetall. Uff, mulig han mest negative har rett, men HÅPER den mer positive legen er den som får rett til slutt!!!

Uansett - masse lykke til!!!

Eggdonasjon i siste sving

31.07.2015 kl.09:30

Astrid: uff ikke hør på han negative...;) jeg har vært hos tre forskjellige og alle har vært positive. Etter at vi bestemte oss for ivf spurte jeg Dr Huseby om det var noe håp fordi jeg er bare på eggnivå 4 men da sa han at han hadde mange med eggnivå 1 som hadde klart det så det var absolutt håp. ;-) men ikke gi opp, kjør på, ikke vent...tid er verdifullt nå (føler vi da ;) )
Masse lykke til og positive klemmer fra meg ??

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv