hits

God nyhet ;-)

Jeg fikk en litt rar melding i går som satte meg litt ut og jeg ble veldig lei meg. En som hadde vært på bloggen min og lest hva vi gjorde, mente at ivf i så høy alder ville ikke lykkes. Derretter kom hun med et utsagn om at hun kunne anbefale et sted for eggdonasjon. Men vi vil jo gjerne prøve å videreføre våre gener, det er viktig for oss i første omgang. Vi har jo bare forsøkt en gang. Min samboer sa med en gang at hun sikkert fikk penger for å anbefale dette.

Så da jeg skulle sende svaret på den negative testen ned til Maigaard Danmark, spurte jeg legen om dette stemte. Og han svarte "Det er håp for å oppnå graviditet ellers hadde vi ikke gjennomført behandlingen. Det er klart at det er eggenes kvalitet som er påvirket men det er jo nettopp det ivf behandling som gir best sjanse for graviditet i stigende alder".


Så da føler jeg meg positiv igjen ;-)

Neste innsett blir ca i midten av august ;-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv