hits

ROCK BOTTOM :-(


Da er det definitivt over for dette forsøket. Testet negativt i dag tidlig. Jeg går inn i det med alt jeg har av krefter og engasjement så derfor treffer det de ganske hardt når ting ikke blir som forventet. Jeg er sliter ganske mye akkurat nå. Jeg trodde jeg var forberedt på dette men det var jeg altså ikke. Jeg visste jo om at det var små sjanser, men hadde troen likevel og håpet var så stort.

Jeg skulle ønske jeg kunne vært hjemme å stirret i veggen i dag, men det kan jeg ikke...må jo på jobb, det blir ikke lett.

Må jo se fremover for neste forsøk om 1 1/2 måned. Jeg må bare bruke noen dager i min boble for å komme meg over dette her. Da blir det trening med fullt trøkk fra lørdag, det pleier å hjelpe når ting ikke går helt veien.

Det blir nok stille på denne bloggen noen dager nå.

Ønkser alle en god sommer ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv