hits

Ingen symptomer en uke etter innsett :(

Nå har det gått akkurat en uke siden innsett av 2 fine egg, men har ingen symptomer bortsett fra tett nese og litt vondt nederst i magen (og det er vel Crinonen sin skyld) og det er vel litt lite :( Jeg har mistet troen på dette forsøket, da jeg ikke har noe tegn til ømme bryster, tretthet, tisse om natten osv... Nå blir det lenge å vente til neste lørdag som er "offisiell" testdag.

Begynner allerede å grue meg for neste forsøk med de fæle medisinene og de grusomme svettetoktene og sinneanfallene. 


Men ber inn familie på grilling så får jeg tiden til å gå, hvis negativ test kan jeg jo ta de faste medisinene for den vonde nakken min igjen....de er sårt savnet ;-)

God helg til alle ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv