hits

Vi gråt i regnet...;-)


Vi sto ute på gaten i regnet og fikk beskjed om at begge eggene var befruktet..vi gråt begge to, det var en følelsesmessig reise for begge.

Da var vi litt lenger på veien til ønskebarnet. Vi klarte ikke tenke, klarte ikke bestille mat på restauranten engang....tankene var mange. Det er jo nå det begynner...det er nå det blir spennende...lenge å vente i 14 dager på å få vite om egget/eggene har festet seg og vi har klart det. :-)

Det blir en lang tur hjem i morgen etter at eggene er satt inn, men skal bli godt å komme hjem nå ;-)

Har fått Prednisolon for å gjøre klar livmoren, Albyl-E for blodfortynnende og div annet....svetter værre enn før...hvordan skal det bli i 14 dager med det..men jeg må bare gjennom det ;-)

Én kommentar

Oda Helene Hjørnevik

19.06.2015 kl.18:01

Det kommer helt sikkert til å ordne seg!

Ta gjerne en titt innom min blogg også og kanskje legge igjen en kommentar!:)

Ha en fin dag videre!

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv