hits

Endelig er eggene ute ;-)


Fy flate hvordan vi gruet oss...vi var helt stille i bilen på vei til Maigaard, jeg var fryktelig nervøs for at det skulle gjøre vondt og at de ikke ville finne eggene. Mannen var redd han ikke skulle "få det til" på kommando.

Men alt gikk så fint, jeg fikk avslappende medisin og smertestillende før behandlingen og veneflon i hånda for å få mer smertestillende underveis. Jeg tok til tårene flere ganger, det var veldig rart psykisk og være med på. Mannen felte også en tåre under behandlingen. 

Legen satte bedøvelse i livmoren og jeg fikk ennå mer smertestillende, så fikk vi se på skjermen hvordan de hentet ut eggene. Det var ganske vondt da en pleierske klemte på magen underveis men det tok heldigvis ikke lang tid.

Så lå jeg og sov på et rom (sammen med et annet par fra norge som også gjorde dette) i noen timer, så fikk vi reise hjem til hotellet. 

Følte meg ganske bra i form så vi bestemte oss for å spise ute, det gikk greit til smertestillende sluttet å virke. Da måtte vi hjem ;-D

Fikk med Prednisolon (hormoner for å forberede livmoren), albyl-E for blodfortynnene og en gel med hormoner for skjeden.

Vi ble møtt av noen fantastiske mennesker på Maigaard...kan anbefale dette stedet på det varmeste :-)

Vi venter på svar i morgen kl 13:30 om det har blitt noen befrukting av eggene....dette blir spennende og lange timer å vente.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv