hits

Gruer meg til i morgen...


Nå sitter vi på hotellrommet  i Århus og ser på tv og koser oss. I morgen skal vi til Maigaard klinikken for å hente ut egg. Jeg gruer meg veldig nå fordi det er ganske vondt. Men det er blitt lovet plenti av smertestillende. Så får vi se da om flere enn 2 egg har modnet mer så sjansene øker ;-)

Vi satte siste sprøyten med Pregnyl på båten i går, det gikk fint og merker at det skjer noe på hver side av magen nå i kveld.

Mannen skal "avlegge" en prøve også i morgen, så får vi tro det går bra når dette blandes i skålen ;-D   Dagen i morgen skal gå med til å hvile ut etter inngrepet.

Vi har hatt en koselig dag i dag med shopping (Århus er en fantastisk shoppingby, mange fine butikker) og god mat ;-)

Mer shopping på fredag he he ;-) ;-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv